چای مراکشی همانگونه که از نامش پیداست چای سنتی کشور مراکش است، در واقع این چای محدود به یک منطقه نیست و بسیاری از مردم شمال آفریقا و جنوب اسپانیا این چای را می‌نوشند.
این چای از چای سبز، برگ نعنا و شکر تهیه شده است که نوشیدن آن در بین مردم مغرب آداب و رسوم مربوط به خود را دارد به گونه ای که نشان دهنده بخشی از فرهنگ این سرزمین است. مثلا مردم شمال مراکش این چای را نسبت به مردم جنوب مراکش شیرین تر می خورند، آنها این چای را نه تنها با غذا بلکه در طول روز هم می نوشند.

چای مراکشی فقط یک نوشیدنی نیست؛ بلکه نشانه‌ای از مهمان‌نوازی و پایبندی به سنت است. مراکشی‌ها در هر نشست حداقل دو تا سه فنجان از این، چای ملایم و شیرین را می‌نوشند و نوشیدن کمتر از این مقدار، توهین به میزبان محسوب می‌شود.